Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

ReAd-blog

A művészet mindenhol utat tör magának!

2020. december 01. - Mayerné Répási Adrienn

60x100_cm_virag.jpg

A művészet mindenhol utat tör magának és mindenhol jelen van. Nem lehet objektíven megítélni, hiszen mindenkinek más és más a szép, az izgalmas dolog. Viszont mai vendégem, Horváthné Cserfalvi Ibolya munkássága igazán figyelemreméltó és egy olyan újdonság, ami még engem is meglepett. Szeretném, ha ti is legalább annyira elámulnátok rajta, mint én, hiszen gyönyörű és nem mindennapi dolgokat készít, fraktál képeket.  

Tovább

Lezsák Levente: Emerson ​& Tsa., avagy a titokzatos mordiai bűneset

 covers_285424.jpg

A lányosabb mesékben otthon vagyok már nagyon. Viszont olykor jó a felnőtt könyvek és nagyon lányos mesék fogságából kitörni kicsit. Remélhetőleg kisfiam is szeretni fogja a könyveket, az olvasást, így azt mondhatom, előolvasom neki és azért tettem már jó előre a könyvespolcra a könyvet. Jó alibi, ugye? Pedig csak egész egyszerűen szeretem a jó gyerektörténeteket, mint ahogy ez a kötet is az! Egyébként sem hiszek a kifejezetten lányos és fiús mesékben. Érdemes mindkét nemnek, mindkét olvasmányélménybe belekóstolni. 

Tovább

Anyaság, karrier, éneklés és tánccipő

argentine-tango-2079964_640.jpgA rockzenéjéről, szókimondásáról és a nagyszerű tánctudásáról híres leginkább az a nő, anyuka, akivel a mai interjúm készült. a mai az túlzás, az interjú jóval korábbi. Még tavaly, egy másik blogomon publikáltam első körben. Aztán most gondoltam egy merészet, újra elővettem és leporoltam kicsinykét. Nem más ő, mint Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője és a Dancing with the Stars egyik legjobb táncosa.

Tovább
süti beállítások módosítása