2020. nov 27.

Ha online tanulnál...

írta: Mayerné Répási Adrienn
Ha online tanulnál...

computer-768608_640.jpg

Egyre jobban afelé tendál most a helyzet, hogy a legtöbb dolgot otthonról vagyunk kénytelenek megoldani, így az oktatást, tanulást is. Az online felületekre került nagyrészt a hangsúly. Én szíves örömest ki is használom a lehetőséget és nagyon sok kurzust, webinárt meglátogatok, hogy tanuljak, fejlődjek. Ennyi előnye van ennek a fránya Covid helyzetnek, ha más nem is. Rengeteg, jobbnál-jobb oktató anyag került fel az utóbbi hetekben, melyeket esélyem sem lett volna megtanulni korábban, ha nem erősödik az online világ. Változatos a paletta. Festő kurzustól a marketingesig, SEO témában, de Instagarm felületről szóló webináron is jártam már. Érdemes kihasználni neked is, ha van egy kis feleslegessé vált időd.

Roppant előnyös az otthonod kényelmében tanulni. A legtöbb oktatás ráadásul nincs időhöz kötve, így bármikor, mikor időd engedi, nekikezdhetsz, a saját tempódban haladva. Akkor állítod meg, amikor akarod. Jegyzetelhetsz büntetlenül, visszanézheted. nagyon sok értékes tartalommal bővülhet a tudástárad. 

Hoztam is egy válogatást, nagyon vegyesen, miről tanulhatsz. Persze nem teljes a lista, ennél jóval több online oktatás van. Ha magad is tudsz egy nagyszerű webinárt, videós anyagot, melyet vétek kihagyni, akkor szívesen veszem az ajánlásod a cikk alatt.

school-5711987_640.jpg

Az első ilyen Deák- Zsótér Boglárka ajánlásában a Pompás Napok kurzusa, mely ITT található.

Továbbképzés a kedvenc foteledből! 100% online, saját tempóban végezhető képzéseink tudást és élményt is nyújtanak! A Pompás Napok online képzései a pompasnapok.sensei.hu oldalon érhetők el. Jelenleg 3 különböző hosszúságú és témájú képzés közül lehet választani. Oktatási Hivatal által akkreditált képzés is megtalálható kínálatunkban. Ajánljuk minden mese- és játékszerető felnőttnek! Pedagógusok számára tanúsítványt állítunk ki 8, 15 vagy 45 kreditről.

instagram-1789189_640.jpg

Garzóné Pálocska Andrea frissen elkészített Intagram Feedtervező Online Kurzusát ajánlja, mely minden Instát kedvelő embernek érdekes lehet. Én már belekezdtem, amit nem bántam meg! 

Az alábbi linken éred el a kurzust, ITT.

 

126196425_10208376575648492_8932053354675385284_o.jpg 

Kezdj el egy idegen nyelvet, mellyel sokat nyerhetsz! Mit szólnál a portugálhoz mondjuk? Duncsák Krisztina portugál utaskísérő, esküvőszervező megtanít a helyes portugál nyelvhasználatra és elkalauzol közben az országba is kicsit. ITT találod.

123071391_3662339887130257_294112526095699625_o.jpg

Szabó Ágnesnek “Így lehetsz Te is profi online vállalkozástámogató – színvonal, minőség, felelősen” webinarja van, melyre érdemes benevezni. A Virtuális Irodaház oldalán találod, ha kipróbálnád, ITT.

argument-4203671_640.jpg

Varga Szilvia Edit empatikus kommunikáció és önismeret témában tart online workshopot, kurzust Családiproblémák.hu oldalán. Szilvia közgazdász, kommunikációs szakember, mediátor, párkapcsolati tanácsadó, coach, feleség és édesanya is egyben. 

118016099_2738251546453629_3757646305089841719_n.jpg

Pincz Petra és Bodó Virág A Vállalkozó Pedagógusok projekt célja, hogy bemutassa nem feltétlen kell pályát módosítani ahhoz, hogy egy fiatal vagy éppen idősebb, de új utakat kipróbálni készülő szakmabeli örömét lelje a munkában. Pedagógusként is indíthat valaki gyermekekkel foglalkozó vállalkozást. Lehet ez akár egy magán bölcsőde vagy óvoda, fejlesztő központ, de a nyelvtanárok esetében is jó választás lehet a vállalkozói szféra.

A Vállalkozó Pedagógusok workshopon Virág és Petra egyenként mesélnek arról, milyen rögös út vezetett odáig, hogy mára már mindketten sikeres üzletasszonyok. Elmondják, milyen buktatói vannak egy kezdő vállalkozásnak, hogyan építették fel saját brandjüket és mi motiválta őket az út elején. Megosztják a résztvevőkkel, milyen engedélyeket kell beszerezni, milyen szerződéseket érdemes kötni és válaszolnak minden felmerülő kérdésre.

ITT találjátok a kurzust. 

vallalkozasfejlesztes.jpg

Kivül Belül Boldogság oldalon Cserta Alexandrától több kurzust is találhattok ITT. Én a Vállalkozásfejlesztés Lépésről Lépésre kurzusára fizettem be, ahol elképesztően jó témák kerülnek elő aktív boncolgatásra minden hónapban. 

choose-the-right-direction-1536336_640.jpg

Sunshiny coaching e-learning tananyagokat lelhetsz Pados Eszternél konfliktuskezelés, karrier témában.

 

kilimanjaro-1536827_640.jpg

Online német kurzusokat és online tâborokat tart az Ausztráltábor, az élménypedagógia módszerével. Ezen a weboldalon találod, ha kedvet kaptál a német nyelv megtanulásáhozwww.ausztriatabor.hu

girl-2771936_640_1.jpg

Hajni Polonyi Én online angol nyelvi mentoringot tartok, ha bárkit érdekel. Ez olyan, mint a coaching. Nincs klasszikus nyelvtanulás, meg vizsgafelkészítés. ITT találjátok. 

A nyelvi felkészítés során a viszonyunk egyenrangú, vagyis a partnerkapcsolat kiépítése a cél. Az egyik legfontosabb alappillérünk az, hogy jól érezed magad a képzés során. Nyitott vagyok és alkalmazkodó, így, ha nem működik egy módszer, érdemes és kell is változtatni. A tanulást, a felkészülést viszont nem lehet megúszni. Halat nem foghatok helyetted, de megtanítalak horgászni. Így neked is ki kell alakítanod azt a rendszert, amelyben komfortosan mozogsz. Hatékonyabbnak tartom, ha Te írod a tananyagot, mert az biztosan a Te igényeidre lesz szabva.

seo-758264_640.jpg

Csernai Katának is nem egy SEO-ról szóló webinárja, oktatása van. SeoStratégia oldalán, ITT meg tudjátok nézni őket. Én már kettőn részt vettem, csak ajánlani tudom!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha már SEO, akkor Tóth Adorján Seotudatos szövegírás workshopja szintén sokaknak jól jöhet. én nagyon szerettem. ITT tudjátok megnézni bővebben. 

nails-1420329_640.jpg

Skita Erika Érzelmi intelligencia, önismeret, büntetés nélküli gyereknevelés témában vannak online tanfolyamaink, illetve EQ felmérést és kiértékelést is tartunk, szintén online. Készülnek a stresszkezelés és párkapcsolat megerősítés témájú tanfolyamaink is.
https://tanfolyam.ertsunkszot.hu

pinterest-793051_640.jpg

Online Specialista Pinterest keresőoptimalizálás interaktív online workshopot tart. Az alábbi weboldalon tudsz ITT regisztrálni.

Hogyan pörgesd fel a Pinterest profilod? Miért nem találnak meg az emberek? Mit csinálj, hogy végre rád találjanak? Hozz te is ingyen látogatókat a honlapodra! Időpontja: 2020. december 01. 9:00 

Ugyan itt Fb hirdetés workshopot is találhattok. 

antique-961102_640.png

Helga Nagy-Somlai  termekcsomaggal egybekötött, online oktató anyagai elérhetők bútorfestés témában, most kifejezetten karácsonyra hangolva.

social-3064515_640.jpg

Közösségi média kezelése, közösségépítés, és Facebook oldalak organikus elérésének növelése témájában gyakorlatias, személyre szabott kiscsoportos oktatásokat tart kezdő és haladó szinten, azonnal adaptálható ötletekkel Szella, a marketinges, azaz László-Szőnyi Esztella.

money-5029288_640.jpg

Judit Bősz Sóki nagyobb gyerekeknek (inkább a tizenéves korosztály) szervez vállalkozó-keltető workshopot ahol játékos formában dolgoznak ki egy közös vállalkozási projektet. A workshopot csak online tartom, több platform felhasználásával. https://stilus.markad.hu/.../vallalkozo-kelteto.../

sewing-2564557_640.jpg

Online workshop! A Renaichance első online varrókurzusa a Kurzuscafé.hu-n indul. Hat alkalmas tanfolyam, varrógép nélkül, zero waste szellemiségben.

skills-3371153_640.jpg

Palich Gabriella Felnőttképzési szakértő és coach és a képzések, oktatások jogszerű megvalósításában segíti vállalkozókat. https://www.facebook.com/lamplighter.hu

brush-1034901_640.jpg

Hézső Barbara barkácsolás, asztalos, kárpitos workshopokat tart az oldalán. Itt keressétek:. www.szantobutor.hu

 

Remélem nem hagytam ki senkit, akinek meg szerettem volna mutatni az online kurzusát, webinárját, workshopját. Érdemes nézelődni, valami újba kezdeni, tanulni, így kihasználni az időt és a bezárást most. 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#kurzus #oktatás #webinár #workshop #iskola #tanulás #online #gyűjtőcikk #nemszponzorált #nemfizetett #nemhirdetés #reklám

 

Szólj hozzá

Kitekintő