ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. sze 18.

Csak a Mentes!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Csak a Mentes!

csv_4292.jpg

Olyan jó és könnyű dolog bemenni a boltba, lekapni az első szendvicset és kakaót a polcról... Vagy az étteremben bármelyik tetszetős hangzású ételt választani... Csak sajnos nem mindenki teheti ezt meg. Ételallergiásként borzasztóan nehéz az élet. Minden egyes étel, ital összetevőit, alapanyagait jól meg kell nézni, elolvasni, és van, amikor még ez sem elég. Utána napokig a fájdalom, a tünetek...

...

Tovább Szólj hozzá

2020. sze 18.

Így támogasd a hazai írókat és könyvkiadókat a Könyvhéten!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Így támogasd a hazai írókat és könyvkiadókat a Könyvhéten!

_dsc0009_3.jpg

91. Ünnepi Könyvhét lenne éppen, ha meg lehetett volna tartani. De mint a Könyvfesztivál , sajnos ez sem kapott zöld utat idén a vírushelyzet miatt. Online vonalon lesznek beszélgetések és programok, tekintsd meg ITT , mivel készültek a helyzethez képest.

Érdemes körbenézni kedvenc kiadóid oldalán is, hátha ők is készültek valami online programmal. Azt tudni kell kis hazánk kiadóiról, íróiról, hogy a karácsonyon kívül ez a két nagy könyves esemény adja a bevételük legnagyobb százalékát, itt adják el a legtöbb kötetet. Így elmondhatjuk hogy bajban vannak, méghozzá nagy bajban! Nem mondhatnám, hogy szívemnek kedves az irodalom, a könyvek, ha nem hívnám fel erre a figyelmed!

Számos író is beszél az alábbi linken arról, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Program Kitekintő

süti beállítások módosítása