2020. feb 20.

Egy könyvmoly szívéhez vezető út

írta: Mayerné Répási Adrienn
Egy könyvmoly szívéhez vezető út

Egy jó könyv és megfelelő nasi hozzá. Booksy Box

86430884_175451270428346_198841365008744448_n.jpg

Egy újabb könyves doboz csupán? Aligha! Egy jó könyv és egy kis nasi. Ennyi kell egy hétvégi nagyszerű kikapcsolódáshoz! A Booksy Box megálmodója nagyon okosan kitalálta, egy könyvmoly szívéhez miként vezet az út.

Az utóbbi években elszaporodtak a könyves csomagok különböző tematika alapján összekészítve. Majd szép lassan el is tűntek a süllyesztőben. Talán a kiszámíthatatlanság miatt. Az aktuális könyv és a hozzá tartozó apróságok nem tetszése miatt egyre többen lettek elégedetlenek a választott csomag tartalmával. Nehéz tartalmas dobozt létrehozni és olyan könyvet választani, ami mindenkinek megfelelő, annyi biztos.

A Booksy Box kiküszöbölte ezeket a nehézségeket, hiányosságokat a könyves előfizetésével. Előre megadja a választható könyvek listáját, az édességek pedig mindig jól jönnek, minden könyvszerető embernek. Szerintem nagyon jól felmérte az igényeket, meglátta az előző csomagok hibáit.  Megmarad a bontogatás izgalma, hiszen nem tudjuk, milyen édességek lapulnak a dobozban, csak aközött választhatunk, hogy egészségtudatos vagy normál finomságokat szeretnénk, a többi meglepetés lesz. Ugyanakkor a könyvet pontosan tudjuk, hiszen magunk dönthetjük el, mit olvasnánk. Így nincs duplikáció, "ezt már olvastam" csalódás vagy egy olyan könyv, amit soha az életben nem szerettünk volna birtokolni. Minden hónapban új könyvek kerülnek a választhatók listájára, minden szegmensből válogatva. Szépirodalom, szórakoztató egyaránt. Fantasy, romantikus, dráma, krimi...Minden korosztály számára biztosítva van, hogy valami olyan kötetet sikerül rendelnie, ami érdekli is. 

A márciusi hónap csomagját volt szerencsém megkapni a tulajdonostól, kipróbálásra. Ezúton is köszönöm!

86456870_2489424224706457_2493427887709880320_n.jpg

Nagy örömmel bontogattuk csemetékkel, hiszen ha édesség, ők ki sem maradhatnak. Azt kell mondjam, tényleg jól összekészített, gondos csomagot kaptunk. A finomságok fél perc alatt elfogytak, pedig a doboz tele volt. Hiába, a gyerekek nem ismerik az egészségtudatos szót, csak az édességet. Nekem mindenből egy-egy falatot hagytak kóstolóul. A könyv ugye nem volt meglepetés, hiszen magam választottam ki. A Vaják című kötetre esett a választásom. Sorozatban karácsonykor nagyon hamar ledaráltuk férjjel, így nem volt kérdéses, hogy el fogom olvasni a sorozatot könyvben is teljes egészében. Bevallom, azért nem volt könnyű döntés, mert a többi választható kötet is érdekesnek tűnt és még egyiket sem olvastam. De hát Ríviai Geralt az Ríviai Geralt, főként könyves borítóval. 

Szóval a box tartalmazott egy filmes borítós, új Vaják könyvet, egy vicces könyvjelzőt, egy finom egészséges müzlit, cukormentes Gullon csokis kekszet és mogyorós pufit. 

86860266_808986846265021_6837928173951254528_n.jpg

 

A Booksy Box minden hónap első felében érkezik. Be lehet fizetni egyszeri alkalommal is, kipróbálásra, de előfizetést is rendelhetsz, hogy ne maradj le sose róla, illetve akkor nem kell foglalkoznod a megrendelésével, hanem automatikusan kapod a csomagocskát. 

Nekem szimpatikusabb ez a felállás, mintha egy random, ismeretlen, zsákbamacska könyvet kapnék. Ráadásul az édesség kifogyhatatlan forrás, nem nehéz kitalálni hónapról hónapra, mi kerüljön a csomagba.  Nem nehéz eltalálni valaki ízlését, mert jó eséllyel szereti ezeket a nasikat. Az árát is megérte. Nem túl drága, így a megfizethető kategória mindenki számára, úgy gondolom. Szerintem érdemes bevállalni és egy próbát tenni velük. 

Booksy Box

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#szponzorálttartalom #csomag #könyv #book #box #doboz #könyves #könyvcsomag #booksybox #könyvdoboz #teszteltem #reklám #nassolnivaló #édesség #egészséges #finom #próbáldki #mutimitcsinálsz #ReAdblog #read #olvass #rendeldmeg

86386526_916014482189467_2816290109882630144_n.jpg

 

Szólj hozzá

Könyv Teszteltük