ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2019. aug 08.

Kovács Andrea: Mackógyógytorna ​a mozgásfejlődés harmonizálásásra

írta: Mayerné Répási Adrienn
Kovács Andrea: Mackógyógytorna ​a mozgásfejlődés harmonizálásásra

Az egyik legjobb dolog, amit tehetsz a csemetéddel

covers_549503.jpg

Mikor megszületett Daniella, az első gyermekem, bajban voltam, mikor mit kellene csinálnia, azt jól teszi-e és a megfelelő időben végzi-e. A védőnő, gyerekorvos sokat segített, de szerettem volna nyomon követni én is alaposan a fejlődését, elbizonytalanodásaimat kiküszöbölni valahogy. Akkor mit nem adtam volna ezért a kötetért. Amúgy is sérülékeny, nehéz időszak, ami rengeteg kételytől, önmarcangolástól hangos, nem csak a rózsaszín pillangóktól és örömtől, szeretettől. Jó lett volna egy útmutató, de nem volt. Rengeteg kérdésem jutott az eszembe nap, mint nap, amit nem volt hol megnézni, ez ügyben illetékeseket pedig nem szívesen zargattam állandóan velük. Azt kell mondjam, a könyv nagyon hiánypótló.

67737889_2462942573765742_4236012620684984320_n.jpg

A könyv világos ...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk

2019. aug 06.

Azok a bizonyos ruhadarabok, melyek sosem mennek ki a divatból

írta: Mayerné Répási Adrienn
Azok a bizonyos ruhadarabok, melyek sosem mennek ki a divatból

 

Gyerekkorom kedvenc ruhadarabja a kockás ingem volt, egy mellény és egy farmerdzseki. Nem most volt már, de e három ruha még mindig nem ment ki a divatból vagy ha igen (én nem vettem észre), gyorsan vissza is lopódzott újra. Most kettőről írok csak, a harmadik, a mellény egy külön bejegyzést kap a későbbiekben.

kockas-ing-kopott-hatassal-es-hosszu-ujjakkal.jpg

Fotó: Bonprix

Nézzük az előbbit. Egy kockás ing takar, kényelmes, puha, figyelemfelkeltő, vadóc. Egyfajta életérzést is megtestesít. Maga a stílus. Össze tudtok öltözni a pároddal, gyerekekkel akár. Szabadidő eltöltésére nagyon praktikus ruhadarab zsebeivel, kényelmével. Jól megválasztott kiegészítőkkel lehet vagány, rockeres, de nőies, csinos is. Illik hozzá sportcipő, de egy telitalpú, bakancs, balerinacipő ...

Tovább Szólj hozzá

Csajos oldal

2019. aug 05.

A test éke

írta: Mayerné Répási Adrienn
A test éke

Tetoválás vagy piercing?

tattoo-artist-556036_640.jpg

Egy jól megválasztott testékszer vagy tetoválás öltöztet, kifejez. Bevallom, nekem egyik sincs. Nem idegenkedem tőle, de úgy hozta az élet, hogy egyik sem található meg rajtam. Még! Talán egyszer sort kerítek rá.

Bloggerképző 30 napos kihívása egyik elmaradt bejegyzését hozom ma, ahol a piercing és a tetoválás témakörét járom körbe saját szemmel, egy kis személyes feelinggel.

Kislányként néztem, amint nevelőapum hatalmas tetoválásai néha életre keltek, annyira élethűek voltak. Akkor megfogadtam, hogy nekem is lesz egy olyan, ami hozzám tartozik, valamit jelent nekem. Azóta sem találtam meg azt a tetoválót, akinek a munkáit el tudnám képzelni magamon. Kétszer jutottam közel ahhoz, hogy tetoválásom legyen. Első körben nem ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

süti beállítások módosítása