ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2019. ápr 20.

Húsvét stressz mentesen?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Húsvét stressz mentesen?

Engedj el mindent, ami kényelmetlen

easter-3204589_1280.jpg

Nincs csodaszerem a húsvéti nagy szünet kiböjtölésére. Minden évben rohanással, gyomorgörccsel telik. Nem is a kedvenc ünnepem, az igazat megvallva.  A csoki nyuszi és társai még hagyján, de már kislánykoromban is idegenkedtem a locsolkodástól, az évenkénti nagytakarítástól és az ezer tennivalótól.

Később felnőtt fejjel igyekeztem elbújni a világ elől, hol sikeresen, máskor kevésbé.

Most pedig, hogy már gyermekeim vannak, mindent bele szerettem volna szuszakolni az időbe. Az ő kedvükért locsolók, tojáskeresés, díszítés, jövés-menés is volt mindig. Program, program hátán. Szerettem volna, hogy ne utálják annyira ezt az ünnepet, ne legyen kényelmetlen nekik, amennyire nekem. De rá kellett jönnöm egy nagy igazságra. Nem ...

Tovább Szólj hozzá

Anya vagyok

2019. ápr 17.

Nyomot szeretne hagyni a létezésével a lelkes anyuka

írta: Mayerné Répási Adrienn
Nyomot szeretne hagyni a létezésével a lelkes anyuka

Az élet rövid és hozzuk ki belőle a legjobbat

  img_6543.JPG

Boros Diána igen gyorsan jutott a csúcsra, meglepő ötletével. De nem irigylem tőle, hiszen rengeteg munkája van benne a lelkiismeretes anyukának.

" Bababarát szállások    2017 augusztusában indult azóta több, mint 20 000 követőt szerzett magának. Az oldal hirtelen népszerűsége hívta életre azt a zárt Facebook csoportot , amely immár 45.000 fő feletti résztvevővel, Magyarország meghatározó bababarát turizmus fóruma lett. "

Diána közelebb hozza a hoteleket és családokat egymáshoz. Azon dolgozik, hogy mindenki meglelje a legnagyszerűbb helyet, élményeket gyűjtsön és elégedetten távozzon egy-egy nyaralásról.

Weboldalán számos nyaralóhelyet mutat be a kis költségvetésűtől a legnagyobbakig, de csakis családbarát ...

Tovább Szólj hozzá

Interjú Anyák

süti beállítások módosítása