ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2019. dec 08.

Játékból áll a világ

írta: Mayerné Répási Adrienn
Játékból áll a világ

christmas-1911637_640.jpg

A blogom egy jelentős mérföldkőhöz ért. Egy olyan számot lépett át, amit álmomban sem gondoltam volna az első éves szülinapja előtt. Köszönöm nektek!

Így arra gondoltam, egy nagy nyereményjátékot hirdetek nektek, rendszeres olvasóknak. Nagyon sok szépséges nyeremény érkezett, érkezik még. A későbbiekben be is mutatnám a felajánlókat, hiszen mindegyik egy nagyon klassz kis női vállalkozást visz. És még karácsony előtt el szeretném juttatni a nyerteseknek, így játszunk, nehogy kifussunk az időből!

Nem szeretem a likevadász dolgokat. Menj ide, majd ott is nyomj egy jelet, kövess be ezt vagy azt. Nem is fogom alkalmazni. Megköszönöm, ha megosztod, ha meghívsz valakit vagy beköveted az intsám , az fb oldalát a blognak vagy a ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

2019. dec 08.

Ne vedd túl komolyan az életet

írta: Mayerné Répási Adrienn
Ne vedd túl komolyan az életet

Nagy Karolin: Nem ​lesz ebből kalamajka, van nála egy balalajka

  79095771_2970385776329287_3413290894739111936_n.jpg

"Egy vidám könyv felnőtt színezőkkel a benned élő önfeledt gyermeknek"

Az élet túl nehéz, komoly és kihívásokkal teli. Folyton változásban van. Hol fent, hol lent vagyunk. Csak úgy lehet túlélni, ha nem vesszük túl komolyan, ha bírjuk az íróniát, önmagunkon tudunk nevetni, értjük a viccet. Ez a kötet pont ilyen. Felnőtt színező, melyben apró versek, humoros kis történések, ötletes dalok is helyet kaptak. Átüt a lapokon az írónő kedves humora, pozitív életszemlélete. Nem szabad a történetet, a könyvet komolyan venni, csak egy jó kis stresszlevezetésnek, a napi rosszból kilábaló időtöltésnek. Olyan, mintha kidugnánk a fejünk egy kis friss levegőt szippantani a szmogból. Üde, lendületes, vidám.  

Ismerős, mikor ...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk

süti beállítások módosítása