ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2019. dec 22.

Nem becsüljük, mikor van, felértékelődik, mikor kevés jut belőle...

írta: Mayerné Répási Adrienn
Nem becsüljük, mikor van, felértékelődik, mikor kevés jut belőle...

sleep-1209288_640.jpg

Olyan dolog, ami jelentősen felértékelődik, amikor nincs, kevés jut az embernek belőle, máskor pedig annyira, de annyira nem becsüljük, mikor azt hisszük nekünk bármennyi a rendelkezésünkre áll belőle. Hogy mi ez? 

Hát az alvás. Korábban bármennyit tudtam aludni, bármeddig, ha úgy hozta az élet. Ma már kicsit döcögős a kapcsolatunk. Kevés jut belőle olykor és kell, mint a falat kenyér. Próbálok hol itt, hol ott lopni még többet, mióta anya vagyok. Fiatalkoromban is csak betakarózva, sötétben és csendben tudtam nyugodtan aludni, ami a csemeték érkezésével még tovább romlott, nem is keveset. Ha a szomszéd szobában megfordul a gyerkőc, fent vagyok rögtön és figyelem, nincs-e baj.

Folyamatos készültségben élünk mi anyák, ami ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Teszteltük Anyukás tartalom

2019. dec 22.

Amikor a mesés Svájc is karácsonyi fényárban úszik

írta: Mayerné Répási Adrienn
Amikor a mesés Svájc is karácsonyi fényárban úszik

Középpontban Zürich

80256476_614585705958724_5881870236273082368_n.jpg

Az idei év utolsó ilyen bejegyzését hozom ma. Bottai Éva,  karrier- és vállalkozási stratégiai tanácsadó, coach, mentor , a mesés, havas Svájcba, pontosan az egyik legnagyobb városába, Zürichbe kalauzol el bennünket és meséli el, ott hogyan karácsonyoznak az emberek. Remélem velem tartottatok minden állomáson, Portugáliában, Franciaországban, Angliában, Spanyolországban és Olaszországban is. 

Nagyon örülnék, ha megírnátok, ti hogyan karácsonyoztok, milyen ételek kerülnek az asztalra, milyen kedves hagyományokat tartotok.

Na de olvassuk el Éva beszámolóját is.

Talán mert ősszel kerültem ki először Svájcba, nekem az ősz és a tél a két kedvenc évszakom ebben a gyönyörű országban. Az amúgy is makulátlanul rendezett, ...

Tovább Szólj hozzá

Interjú Kitekintő

süti beállítások módosítása