2019. okt 10.

Varázsló kerestetik!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Varázsló kerestetik!

 72761189_2324621707788558_2024697516624183296_n.jpg

Az R. M. ékszer oldalt, ha be kellene mutatnom, akkor valahogy így vezetném fel a szövegüket.

Igényes, minőségi, kizárólag hazai alkotók által gyártott gyönyörű kézműves termékek gyűjtőoldala.

Nem egy termékem van tőlük. Sokszínű, minden ízlést kielégítő, különböző anyagú karkötők, könyvjelzők, gyűrűk, kulcstartók, medálok rendelhetők tőlük. Tartósak, gyönyörűek és egyediek. 

Márta nagyon szépen összefogja a csapatot és mindig képes megújulni. Most is valami újdonságot tervez. Kíváncsi vagy rá?

Ha úgy érzed van egy olyan terméked, ami beleillik, kiegészíti vagy teljesen újat mutat az R. M. ékszernek, akkor vágj bele! Jelentkezz! Várják az új alkotókat!

Márti így nyilatkozott nekem:

-Büszke vagyok arra, amit az R.M. ékszer elért az elmúlt öt évben, és arra is, ahol ma tartunk. De nem állunk meg itt! „Legidősebb gyermekem” kész rá, hogy újabb szintet lépjünk! Hosszas hónapok alatt, mélységek és magasságok megélése kellett ahhoz, hogy ismét nyitott legyek új emberek, új személyiségek és történeteik iránt. A hazánkban egyedülálló alkotói közösség mozgalommá fejlődik. Az elmúlt években megmutattuk, hogy a kézzel készült ékszerek alkotói igenis tudnak egy irányba haladni! Jelentkezz Te is közénk, ha varázslatos, magas minőségű termékeket készítesz, és tagja szeretnél lenni a hazánkban egyedülálló alkotói mozgalomnak!

ÚJRA MEGNYITJUK OKTÓBERBEN A „VARÁZSLÓK” (ALKOTÓK) SZÁMÁRA A JELENTKEZÉST! 

Ezen a linken várják a jelentkezésed:

http://ow.ly/OAki50wBETV

Szólj hozzá

Kitekintő