ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2019. júl 24.

Szövegben otthon van

írta: Mayerné Répási Adrienn
Szövegben otthon van

Marketing szemléletű szövegírás és aki mögötte van

Mint egy másik postomban említettem a szövegezés fontos, elengedhetetlen minden vállalkozásnak, cégnek, blognak, oldalnak, weboldalnak. A jó szövegezés még fontosabb. Így ma egy marketinges szemléletű szövegíróval készítettem interjút, Nagy Tímea  Birgevel. Mesél nekem a munkájáról bővebben és miért szereti, kiknek elengedhetetlen egy szövegíró. Köszönöm ezúton is neki.
 
Webszövegek oldalt viszed. Mesélnél a létrejöttéről, a munkádról, magadról?
Nagy Tímea  B irge vagyok, a kis- és középvállalkozók marketing szövegírója. Abban segítek, hogy rövidebb idő alatt hatékonyabb, jobb, érdekesebb írások kerüljenek az online és az offline felületekre. 2 módon tudok segíteni: megírom vagy megtanítom, ...
Tovább Szólj hozzá

Interjú

2019. júl 24.

Öt kedvenc bloggerem

írta: Mayerné Répási Adrienn
Öt kedvenc bloggerem

student-865073_640.jpg

Bloggerként, ha időm engedi, sok másik blogot is olvasok. Nem meglepő. Szeretem, hogy sokszínűek, izgalmas témákkal érkeznek nap, mint nap. Nagyon  vegyes a stílusuk, témájuk alapján. 

Ma a Bloggerképző 30 napos kihívásán öt kedvenc bloggerem bemutatása a feladat, aminek örömmel teszek eleget. A nehézséget az okozta csak, hogy hogyan válasszak ki csak ötöt belőlük. Na de megszületett.

Nézzük első körben a legkedvencebb több mint anyukás blog,   Mom With Five

A blogjában minden egyesül, ami fontos és jó egy blogban, számomra. Anyaság, receptek, érdekes témák, könyvek. Barbara öt gyerek anyukájaként ír a nehézségekről,de a nagy család jó oldaláról is. Ír gyermekeiről, ám nem tolva őket előtérbe, mutogatva minden ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása