2019. júl 17.

Éld át a Titanicot!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Éld át a Titanicot!

ship-3401500_640.jpg

Ki ne ismerné a Titanic legendás süllyedését és az utolsó órák kalandjait, a menekülést, az irtózatot, rettegést? Ha más nem, Leonardo DiCaprio és Kate Winslet tolmácsolásában, filmben már mindenki látta bizonyára. Nagyon fontos történelmi jelentőségű, felfoghatatlan esemény a múltban. Te bekukkantanál egy rövid ideig, átélnéd a történéseket úgy, hogy tudod, a tragikus véget megúsznád? Most megteheted egy izgalmas szabadulójáték keretein belül. 1 órán át élvezheted a múltat, a borzongást az Escape Legends jóvoltából. Te megúsznád? Ki tudnál menekülni vagy vízbe fúlnál? Ismerd meg jobban az eseményeket, légy részese egy órán át!

Rejtélyek, romantika, logika, borzongás 60 percben!

Izgalmas élmény, ajándék ötletnek is kiváló vagy csak egy közösen eltöltött este feldobására. 

Bevallom még nem voltam egyben sem, de izgatja a fantáziám. Minikupon oldal most nagyszerű áron, több plusz dologgal fűszerezve kínálja ezt a lehetőséget. 2-6 ember dolgozhat együtt a kijutáson. Tölts el egy nagyszerű estét, gondolkodj, élvezd, szabadulj ki.

A szabadulós játékok népszerűsége hihetetlen gyorsan alakult ki. Hogy honnan ered? Az online feladatos játékok népszerűségére alapozva szilícium-völgyi programozók egy csoportja 2006-ban elkészítette az első élő szabadulós játékot, az “Origin”-t, melyet Agatha Christie regényei ihlettek. A hely nagyon hamar igazi turista attrakcióvá nőtte ki magát és pillanatok alatt kedvelt elfoglaltság lett. Horror vagy romantika, történelem, mese, okossági vagy épp erőnléti is lehet egy szabadulószoba, különböző tematikákkal. 

Az  Titanic brit Olympic osztályú utasszállító hajó korának legnagyobb utasszállító óceánjárója volt. Elsüllyeszthetetlennek tartották rekeszes hajótörzse miatt, ennek ellenére már a legelső útján elsüllyedt, 1912. április 14-én, miután jéghegynek ütközött. 2207 fő tartózkodott a hajón, melyből összesen 705-en élték túl a katasztrófát.

continent-4051502_640.jpg

ReAd-blog

Szólj hozzá

Program