2019. júl 07.

Hozd ki a maximumot magadból nőként!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Hozd ki a maximumot magadból nőként!

MűhelyMagazin programajánló

workshop_1.jpg

Nem könnyű nőként létezni a mai világban. Számtalan elvárás zúdul a nyakunkba nap, mint nap. Rengeteg munka a miénk. Ez mellett nehéz még nőként is megfelelően funkcionálni, csinosnak lenni, az elvárt ideának megfelelni, úgy viselkedni, érvényesülni. Ha úgy érzed, gondod van ezzel, egy workshopra hívnám föl a figyelmed. A Műhely Magazin most segíthet. Így szól a felhívásuk.

Rejtőzik benned egy igazi díva, egy nőies én, de valahogy nem tudod, vagy nem mered felszínre hozni? Képzeld, szerveztünk Baján egy workshopot, ami pont neked szól. 
Ugye milyen jól hangzik?
- Azt érzed, hogy egy fal van közted és a nőies éned között? Elkezdted már bontogatni ezt a falat, de valahogy lassan megy és nem is értesz magaddal kapcsolatban dolgokat?
- Nem tudod elmondani, hogy milyen vagy valójában? Egy rajzteszt majd megmutatja helyetted. Beszélned sem kell, a kezed mindent elmond majd neked. A rajzot elemezzük, majd egy másik rajzteszt segítségével eljutunk oda, hogy lásd, milyen nőies nő is vagy te legbelül, kivé szeretnél válni.
„Amit az ember el tud képzelni, s hinni tud benne, azt meg is tudja valósítani!” Napoleon Hill

- Ismerős a mondat? „Bármit csak ezt a színt ne? „ Mindannyian élményeket kötünk a színekhez. Ezek nem tudatosak, azonban irányítják a mindennapjainkat. A házunk falának színét, a ruhatárunkat, még a szappanunk színét is! Egy színteszt segítségével megmutatom neked, hogy valójában miért kerülsz egyes színeket még akkor is, ha mások szerint jól állna neked?
- Sok pszichológiai összefüggést adok a kezedbe ahhoz, hogy megértsd, hol akadtál el eddig ezen a téren, és tudd, hogy hol fogsz ismét elakadni, ha nem figyelsz oda.
- Mindenkit annyira elemzek amennyire igényli.
A workshopot vezényli Beck Laura grafoterapeuta.

A grafoterápia a viselkedéstudomány egyik ága. A kézírás sajátosságainak megváltoztatásával segíti a harmonikus énkép kialakítását.

Részletek:
A workshop maximum 8, minimum 6 fővel indul. A családias légkör és az, hogy mindenkire ugyanúgy tudjak figyelni, elengedhetetlen a jó eredményhez.

Időtartama 4 óra hossza, a pontos időpontja július 14.-e, vasárnap
Az ár: 19 000 Ft
Ennyit megér, hogy másként gondolj magadra? Hogy kihozd azt a nőt magadból, aki szeretnél lenni?

JELENTKEZNI a bea@amuhelymagazin.hu e-mail címen tudsz. Amennyiben valamilyen oknál fogva, mégsem tudsz részt venni, a befizetett összeget felhasználhatod egy másik workshop alkalmával. 
Az eseményről még többet megtudhatsz az alábbi helyen itt.
László Bea
visual artist, designer & blogger
a Műhely kreatív stúdió
Contact: (+36) 20 25 75 085
E-mail: bea@amuhelymagazin.hu
woman-837156_640.jpg
Szólj hozzá

Program