2019. máj 07.

Sojo csipkevilága

írta: Mayerné Répási Adrienn
Sojo csipkevilága

Imádom a színeket, a meghökkentő mintákat, a különféle rátéteket, csipkét a ruhákon. Szeretem, ha egy ruhán népi motívumok vannak vagy absztrakt, festménybe illő rajzok, minták. Bármilyen egyhangú ruhát feldobnak a különféle rátett dolgok és bármilyen ruhaszínt élővé varázsolnak, még az egyszerű feketét vagy fehéret is. Ráadásul a ruha színe, mintája befolyásolhatja a kedvünk is. Nagyon fel tudják dobni az ember mindennapjait, a szürke, egyhangú, borús időt. Napsütésben pedig vibrálnak.

A csipke egy olyan univerzális anyag, ami bármilyen ruhát alkalmivá, szebbé varázsol. Főként a nyári ruháknál, alkalmazzák e megoldást előszeretettel.

Rá is leltem egy hazánkban nem is oly rég érkezett üzletre, ahol nagyon sok, ennek a kritériumnak megfelelő ruhára leltem, elfogadható áron. Ő a Sojo

 

Íme, az első kedvencem tőlük, amibe rögtön beleszerettem.

d0ed1072e14af3103606b97b0d4f67e1_1024x1024.jpg

Elegáns, így bármilyen alkalommal hordható ez a csipke blúz, legyen szó akár egy keresztelőről, egy randiról vagy munka megbeszélésről, esküvőről. Jól kombinálható szoknyával, nadrággal és kosztümhöz is bátran ajánlom. Igazi jolly joker. Nem gyűrődik, csak előkapod a szekrényből és húzhatod is. Az ujja, mintája valami gyönyörűséges.

Itt megtaláljátok:

 https://www.sojo.hu/products/hosszu-ujju-viragos-csipkes-atlatszo-bluz 

 

A második kedvencem ismét egy női alkalmi blúz, ami szintén az elegánsabb stílusból kerül ki.

1de54f48a9f7e5755874900ce9dcf3e5_1024x1024.jpg

Aszimmetrikus megoldásai teszik igazán izgalmassá. Megint az a kategóriájú felső, amit jól kihasználhatunk. Hordhatjuk farmerral, szoknyával, alkalmi nadrággal is. A csípő fodor és a nyakrésznél a minta teszi még egyedibbé. Garantáltan nem jön szembe veled és mindenki megjegyez magának, ha ezt hordod

https://www.sojo.hu/products/hosszu-ujju-csipke-paneles-szabalytalan-szabasu-noi-bluz-top

 

Ismét egy felső a következő ajánlatom.

d186ba2d8927313a4786f26da8cc4498_1024x1024.jpg

 

V-nyaka, sifon anyaga és a nyak résznél található megoldás teszi érdekessé a felsőt, na meg a lefelé bővülő szabása. Így bátran használhatja viselője bármilyen testalkattal. A váll résznél található csipke teszi alkalmivá, bár egy farmerral is el tudnám képzelni. Nagyon népies így együtt összhangban.

 https://www.sojo.hu/products/szexi-csipke-paneles-v-nyaku-ujjatlan-sifon-rakott-top 

 

Negyedik ajánlatom egy hosszú ujjú felső, ízléses csipkebetéttel a hátrésznél. Igazán remek női alkalmi felsőnek a hidegebb időben, mikor a rövid ujjas változat még kevés.

e7aee107d5e46f2961869a32e3bb3ab3_1024x1024.jpg

Ez az a kategóriájú felső, amit nem szabad zakó vagy kabát alá dugni. Elölről semmi szokatlan, egy egyszerű sima felsőnek tűnik, megfordulva pedig feltárja csipkebetétes részét. Meghökkentő és izgalmas. Bármilyen testalkatra ajánlom.

 https://www.sojo.hu/products/divatos-csipke-olteses-alkalmi-polo-hosszu-ujju-top-bluz 

 

#szponzorálttartalom #fizetetthirdetés

Szólj hozzá

Kitekintő Csajos oldal