ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2019. ápr 10.

Az élet szüli a legjobb vállalkozásokat

írta: Mayerné Répási Adrienn
Az élet szüli a legjobb vállalkozásokat

Bloombaby webáruház, az anyák és babák nívós üzlete

Mai interjúm alanya Erika, aki a véletleneknek és az alkalom szülte hiánynak köszönhetően, igen kalandos úton lett vállalkozó. Ma ő mesél magáról és munkájáról.

bloombaby_babaszoba_kat_fb_1.jpg

Mesélnél magadról?

Novák Erika vagyok. Mint sok más anyukánál, nálam is az első kislányom születése után fogalmazódott meg a gondolat, hogy saját lábon szeretnék állni. A kislányom születése előtt egy nemzetközi cég kereskedelmi értékesítéséért feleltem, vezettem. Túl akkor már nagy multi cégek különböző szintjein betöltött pozíciókkal. Alulról kezdtem és az évek során fokozatosan lépdeltem a képzeletbeli létrán felfelé. Szülni is szó szerint a gépem elől mentem, éppen az adott év összefoglaló prezentációját készítettem, amit másnap a ...

Tovább Szólj hozzá

Interjú Anyák

2019. ápr 10.

Tudatos vásárlás anyaként?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Tudatos vásárlás anyaként?

Avagy hogyan vásárolj gyerekjátékot jól

 

kepatmeretezes_hu_20190307_anyaparadicsom_q_2.jpg

Nagy szívügyem Földünk megóvása, amiért igyekszem a lehető legtöbbet megtenni. Apró lépésenként haladva kezdtem, bevonva a gyerekeket is, hogy nekik már természetes legyen. Elsőként a zacsikat cseréltem le textil táskákra, majd a legtöbb mosószert, kozmetikumot, teljesen natúr dolgokra. Növényeket, fákat ültettünk. Odafigyelünk a vízfogyasztási szokásainkra. Igyekszünk a közelben megvásárolni mindent, lehetőleg közeli kisvállalkozótól, a kézműves termékeket részesítjük előnyben a nagy multicégek termékei helyett. Nem szemetelünk, összeszedjük más eldobott dolgait is, ha lehet. Sokat járunk a természetbe. És még sorolhatnám hosszasan.

Gondold végig, te mit teszel Földünk megóvásáért?

Szerencsére nem én ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Anya vagyok

süti beállítások módosítása